Aanmelden

Aanmelden voor behandeling door Marieke la Verge in de praktijk is NIET meer mogelijk. Voor het aanmelden voor kinderoefentherapie bij mijn opvolgers van Motoriek in Beweging in Werkendam klik hier.


Online/telefonisch consult bij Marieke la Verge

Mijn werk in de praktijk zit erop maar …. heb je een specifieke vraag en wil je graag eenmalig advies of kortdurende begeleiding bij de slaap- en/of prikkelverwerkingsproblemen van je kind? En woon je niet in de buurt van Werkendam? Dan is het wel mogelijk om een online/telefonisch consult bij mij te plannen zodat ik met jullie mee kan denken.

Ik werk volledig contractvrij.
Dat betekent dat je na afloop van het traject een factuur per mail krijgt en die rechtstreeks aan mij betaalt. Vergoeding door de zorgverzekeraar is helaas niet mogelijk. Je blijft in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor de gemaakte kosten.

Een online/telefonische afspraak duurt max. 30 minuten en kost 75 euro. Dat is inclusief alle adviezen, stappenplannen, oefeningen etc. beschikbaar in het beveiligde online portaal Beweegwereld.

Aanmelden
Voor een online/telefonisch consult m.b.t. begeleiding bij problemen met slapen en/of prikkelverwerking bij Marieke la Verge: stuur een mail: marieke@beweegwereld.nl met daarin:
– naam van uw kind
– adres, woonplaats
– telefoonnummer
– geboortedatum
– reden van aanmelding, korte omschrijving van de hulpvraag
– voorkeur voor woensdagochtend of donderdagochtend

Ik probeer binnen 2 werkdagen te reageren per mail.