Pre- en postnatale oefentherapie (zwangerschapsbegeleiding)

Ben je zwanger of net bevallen en heb je klachten aan je rug, bekken of stuitje? Wij kunnen je helpen om weer goed en pijnvrij te leren bewegen en zo goed mogelijk te functioneren in het dagelijks leven. Vaak zijn een paar behandelingen al voldoende om weer vooruit te kunnen. Je wordt niet gemasseerd of gekraakt maar krijgt goede oefeningen en praktische tips die je direct kunt toe passen in je dagelijks leven.

Klik hier om direct een afspraak te maken en zelf iets aan je klachten te gaan doen

Bewust Bevallen privé workshop

Icoontjes_De_Doktershoek_3125_1505-04Wil jij in 1 avond helemaal voorbereid zijn op je bevalling? Bij mij in de praktijk in Werkendam maak ik een privé workshop voor je op maat. Afgestemd op jouw vragen en onzekerheden om jou en je partner optimaal voor te bereiden op de bevalling en kraamtijd.

Er is alle rust en ruimte om in een persoonlijke  sfeer uitleg, voorbeelden en oefeningen te krijgen en al je vragen te stellen die je helpen om met een zelfverzekerd en goed gevoel aan de bevalling te beginnen. In slechts 1 avond van ongeveer 2 uur ben je er helemaal klaar voor!

Wat kun je verwachten tijdens de workshop: heldere en eerlijke informatie over de ontsluiting en persfase en alles wat er voorbij kan komen tijdens een bevalling. We oefenen een goede ademhaling en een juiste perstechniek.  Daarnaast leer je manieren om je zo goed mogelijk te ontspannen en houdingen voor het opvangen van de weeën.

Al met al een zeer complete en compacte workshop met alle informatie die je nodig hebt om met een goed gevoel je bevalling in te gaan! Ik raad je aan om de workshop zo’n 6 tot 8 weken voor je bevalling te volgen. Meld je daarom op tijd aan.

De privé workshop kost 140 euro en je krijgt na afloop een factuur per mail, sommige zorgverzekeraars vergoeden deze geheel of gedeeltelijk vanuit een aanvullende verzekering.

De workshop wordt gegeven door  Marieke la Verge, een ervaren en enthousiaste oefentherapeut,  kinderoefentherapeut, zwangerschapsdocent  en trotse moeder van 3 zoons.

Klik hier om je direct aan te melden voor een privé workshop