Ervaringen

Hier vindt u persoonlijke ervaringen van mensen die in onze praktijk zijn geweest.

“Ik wilde je nog even bedanken voor de leerzame en gezellige afspraken bij je. Na een bezoekje aan jou kwam ik altijd een stuk vrolijker thuis, haha. Op de een of andere manier was je ook altijd goed voor mijn gemoedstoestand. Dubbele functie had je voor mij dus blijkbaar. En het voelt alsof ik je al jaren ken… 😊

“Soms is er ‘zomaar’ iemand die even naar je luistert, die even aandacht heeft, die even meedenkt; die je weer laat kijken naar je mogelijkheden, die je net dat duwtje in de rug geeft dat je even nodig had om weer verder te kunnen. Lieve Martine, zo iemand ben jij. Ik vind je een fijn mens en je bent goed in je werk!”

“Eindelijk sinds jaren heb ik het gevoel dat iemand ons begrijpt met ons kind en verder kijkt dan haar neus lang is. Geen een kind is in een hokje te plaatsen. Bedankt voor de geweldige inzichten.”

“Bedankt voor alle goede en fijne ‘behandelingen’. Ik heb er echt veel aan van geleerd en voel me echte weer de ‘oude’. Dank ook voor het luisterende oor, dat deed/doet me echt goed!”

“Als je een kind hebt die elke week ergens naar toe moet , omdat hij zich net wat anders ontwikkeld dan de wereld om hem heen van hem verwacht. Dan is het heel fijn dat er iemand voor hem is die hem begrijpt , accepteert , met hem lacht en hem het zelfvertrouwen geeft dat hij best veel kan. Op die manier bereikt dat hij het ervaart als een privé uitje , elke week weer.”

Klik hier om direct een afspraak te maken

” Marieke heeft mij perfect geholpen met de voorbereiding op mijn bevalling.  Ze vertelt het heel duidelijk en laat het je ook zelf doen. Voor iedere wee heeft zij een oefening die je kan proberen om te kijken wat voor jou het prettigste is. Bij mijn rug weeën is het de weeën- dans geworden. Zonder de cursus had ik hier zelf nooit opgekomen.”

“Martine, ik wil je bedanken, vind je een hele fijne vrouw. Je bent een luisterend oor voor mij geweest en ik heb veel aan je hulp gehad. Bedankt.”

Heel tevreden hoe Marieke mij heeft geholpen, luistert heel goed naar je klachten en zoekt mee naar oplossingen. Heel gezellig was het altijd, echt heel erg bedankt wat je allemaal al voor mij hebt gedaan!”

” Langs deze weg wilde ik je toch nog even extra bedanken voor de begeleiding de afgelopen periode. Het heeft me héél erg goed gedaan dat er behalve de Cesar-oefeningen ook ruimte was voor mijn persoonlijk welbevinden. Bedankt voor de fijne gesprekken en praktische handreikingen. Succes met je werk verder.”

“Ik heb er veel aan gehad, moest telkens aan jouw woorden denken… Alle tips waren duidelijk en blijven je ook goed bij!”

“Ik heb veel aan de cursus gehad. Vriendelijke manier van omgang met cursisten. Goede en praktische tips voor bij de bevalling maar ook zeker voor de laatste weken zwangerschap (bv slaaphouding, tillen) Daarnaast ook erg gezellig, leuk om met elkaar meningen en ervaringen te delen. ”

“Leuke leerzame cursus met een altijd vrolijke docente. En heel belangrijk. … een zeer nuttige cursus met goede tips en adviezen. Mede door de cursus had ik een vlotte bevalling met vlot herstel!”